ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για τα 300 κιλά ηρωίνης στο λιμάνι της Πάτρας

Συνελήφθη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για τα 300 κιλά ηρωίνης στο λιμάνι της Πάτρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Αναμένονται ανακοινώσεις εντός της ημέρας.

Οπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα.

Πρόκειται για αστυνομικό διευθυντή που έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στην Ασφάλεια Αττικής και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του ταξίαρχου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 300 κιλά ηρωίνης, που ήταν κρυμμένα σε δύο φορτηγά τα οποία βρίσκονταν στο λιμάνι της Πάτρας και θα αναχωρούσαν για Ιταλία.

Παράλληλα, έχουν συλληφθεί οι δύο Σλοβάκοι οδηγοί φορτηγών, οι οποίοι φέρονται να υποστήριξαν ότι παρέλαβαν την ηρωίνη από δύο αποθήκες σε Περιστέρι και Ασπρόπυργο.

Εντός της ημέρας (11/04) και μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένεται να προχωρήσει η Αστυνομία σε επίσημες ανακοινώσεις.

Σχετικές ειδήσεις