ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρίπολη: Αυτός είναι ο 75χρονος που ασέλγησε σε ανήλικη

Τρίπολη: Αυτός είναι ο 75χρονος που ασέλγησε σε ανήλικη

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία 75χρονου από την Τρίπολη σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικη.

Πρόκειται για τον Πετρόπουλο Βασίλειο του Νικολάου, κάτοικο Τρίπολης, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 21 Μαρτίου του 2015, επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας, να ασελγεί σε βάρος 14χρονης έναντι αμοιβής, σε απόμερη τοποθεσία πίσω από το Πανεπιστήμιο της πόλης, μετά από καταγγελίες περίοικων για ύποπτο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο ίδιο σημείο για αρκετή ώρα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, αλλά όχι τα δεκαπέντε έτη, έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από ενήλικο που δρούσε κατά συνήθεια.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Σχετικές ειδήσεις