ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει στην Ευελπίδων λόγω ύποπτης σκονης

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει στην Ευελπίδων λόγω ύποπτης σκονης

Λήξη συναγερμού στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης (22/04) είχε εντοπιστεί από υπάλληλο της Εισαγγελίας φάκελος που περιείχε ύποπτη λευκή σκόνη.

Η υπάλληλος παρέλαβε τον φάκελο μαζί με την αλληλογραφία που έφτασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, στο κτήριο 16 και μόλις τον άνοιξε και είδε τη λευκή σκόνη, ειδοποίησε Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Το κτήριο εκκενώθηκε άμεσα και στο σημείο έσπευσαν συνεργεία της Πυροσβεστικής, του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και εκπρόσωποι του Δημόκριτου και του Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Το δείγμα της λευκής σκόνης έχει αποσταλεί στο εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και τα αποτελέσματα, αν δηλαδή πρόκειται για άνθρακα ή όχι, αναμένεται να δοθούν στο ΚΕΕΛΠΝΟ έως το βράδυ.

Παράλληλα, το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας, ενημέρωσε τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στο γραφείο όπου ανοίχτηκε ο εν λόγω φάκελος και για καθαρά προληπτικούς λόγους έχει χορηγήσει δοσολογία αντιδότου άνθρακα στην υπάλληλο της Εισαγγελίας που άνοιξε το φάκελο και σε όσους εργαζόμενους βρισκόταν κοντά.

Σχετικές ειδήσεις