ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σκλάβα του σεξ επί 12 χρόνια - 38χρονη έπεσε στα δίχτυα διαδικτυακού μαστρωπού (photos)

Σκλάβα του σεξ επί 12 χρόνια - 38χρονη έπεσε στα δίχτυα διαδικτυακού μαστρωπού (photos)

Μέσα σε 12 χρόνια, το θύμα έζησε μια «κόλαση» με τον δράστη να την υποχρεώνει εκβιάζοντάς την και χτυπώντας την, να συνευρίσκεται σεξουαλικά με άγνωστους επί πληρωμή αλλά και να γδύνεται σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση μέσω κάμερας.

Όλα ξεκίνησαν το 2003 όταν το θύμα ανταποκρίθηκε σε αγγελία για επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων.

Όπως κατήγγειλε η 38χρονη γυναίκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά την αρχική φωτογράφηση, ο δράστης την έπεισε να κάνει και μια γυμνή φωτογράφιση.

Από εκείνη την ημέρα έως και σήμερα, για δώδεκα συνεχόμενα χρόνια, την απειλούσε ότι θα κοινοποιούσε στο διαδίκτυο και σε συγγενικά της πρόσωπα αυτές τις φωτογραφίες αν δεν έκανε και άλλες γυμνές φωτογραφίσεις.

Από το 2004 δε, χρησιμοποιώντας τις ίδιες απειλές, την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με άγνωστα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, ασκώντας μάλιστα και βία εναντίον της προκειμένου να κάμψει τις αντιρρήσεις της.

Όταν η γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ο 50χρονος σταμάτησε αυτή του τη δραστηριότητα και από το 2008 την χρησιμοποιούσε μόνο σε γυμνές φωτογραφήσεις.

Από το 2014 όμως την εξανάγκαζε επιπλέον να βγάζει τα ρούχα της μπροστά σε κάμερα Η/Υ, συνδεδεμένου στο διαδίκτυο σε ζωντανή σύνδεση, μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπου ο εκάστοτε χρήστης πλήρωνε διαδικτυακή συνδρομή.

Μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος δράστης ως εμπλεκόμενος στην παράνομη δραστηριότητα και μετά από έρευνα στο σπίτι και την εργασία του, βρέθηκαν τα αποδεικτικά εκείνα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποθηκευμένα εκατοντάδες αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο) ερωτικού περιεχομένου που απεικονίζουν - εκτός από την 38χρονη - και άλλες γυμνές γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων αναζητούνται να διακριβωθούν. Τα αρχεία αυτά φέρεται να είχαν αποσπαστεί με παρόμοιο τρόπο δράσης, με σκοπό την δόλια και οικονομική εκμετάλλευση τους.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποδεικτικά συναλλαγών πληρωμής - καταβολής χρημάτων στο όνομα του 50χρονου από την επίμαχη ιστοσελίδα του διαδικτύου, τα όποια καταδεικνύουν την κερδοσκοπία του από την ανωτέρω παράνομη δραστηριότητα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις