ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ασπρόπυργος: Φινάλε στο θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα

Ασπρόπυργος: Φινάλε στο θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 41χρονου,η σορός του οποίου είχε βρεθεί τεμαχισμένη, στις 10 Φεβρουαρίου, σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στον Ασπρόπυργο, προχώρησε η Αστυνομία.

Δύο συμπατριώτες του άτυχου άνδρα, ένας 45χρονος και μια 43χρονη συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 41χρονου, η οποία όπως ενημερώνει η Αστυνομία, είχε σαν κίνητρο τις οικονομικές διαφορές του πρώτου με το θύμα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου, το θύμα επέστρεψε παρέα με τον 45χρονο στο σπίτι του στη Νέα Χαλκηδόνα, όπου συγκατοικούσε μαζί με την 43χρονη. Ο 45χρονος που ήταν φίλος με τον 41χρονο, του επιτέθηκε και τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα και το τοποθέτησε σε σακούλες τις οποίες απέρριψε σε κάδους απορριμμάτων σε μικρή απόσταση από το σπίτι.

Μετά την ολοκλήρωση των πράξεών τους οι δύο δράστες, καθάρισαν μαζί το διαμέρισμα, έβαψαν τους τοίχους και πέταξαν έπιπλα προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη αίματος που υπήρχαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον του για να απολογηθούν.

Σχετικές ειδήσεις