ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ομοσπονδία Σωφρονιστικών: Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου

Ομοσπονδία Σωφρονιστικών: Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου

«Αναμένουμε η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της σήμερα, Τρίτη (17/01/2017) η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος σχετικά με το θάνατο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου, Βασίλη Γκορτζιά, σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nafpaktianews.gr, ο 53χρονος με καταγωγή από το Αγρίνιο σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα (16/01/2017) λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα στον Άγιο Σπυρίδωνα Φωκίδας και συγκεκριμένα στο 59ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιτέας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 20 μέτρων μέσα στη θάλασσα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο, το οποίο είχε γίνει μια άμορφη μάζα, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η τοπική τροχαία.

gkortzias dystyxima

Σημειώνεται ότι ο άτυχος διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου ήταν ο άνθρωπος που είχε διαχειριστεί την υπόθεση του Αλβανού ισοβίτη Ίλι Καρέλι, που το 2014 στο Μαλανδρίνο, είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

Ο διευθυντής των φυλακών ενήργησε άμεσα προκειμένου να φύγει για τις Σέρρες ο βαρυποινίτης, για να αποφύγει λιντσάρισμα του δράστη. Ωστόσο, τελικά όχι μόνο ο δράστης δεν απέφυγε το λιντσάρισμα αλλά άφησε την τελευταία πνοή του στις φυλακές των Σερρών.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση της Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε χθες 16/1/2017 τον αιφνίδιο και αδόκητο χαμό του καλού φίλου και συναδέλφου Βασίλη Γκορτζιά, Διευθυντού του Κ.Κ. Μαλανδρίνου, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έχασε την ζωή του όταν πήγαινε στην Φυλακή για να εργαστεί.

Ο Βασίλης Γκορτζιάς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, υπηρέτησε με επιτυχία σε πολλά Καταστήματα Κράτησης και διετέλεσε Διευθυντής στις Φυλακές του Βόλου και Ιωαννίνων, ενώ τα τελευταία χρόνια προΐστατο της Διεύθυνσης στο Κ.Κ. Μαλανδρίνου.

Η απρόσμενη απώλειά του βυθίζει όλους εμάς τους συναδέλφους του στις Φυλακές στο πένθος, αλλά κυρίως την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Αναμένουμε η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους οικείους του.

Βασίλη, Καλό Παράδεισο!».

Πηγή φωτογραφίας: Nafpaktianews.gr

Σχετικές ειδήσεις