ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρίκη στο Βόλο: Παππούς κατηγορείται ότι βίαζε την 11χρονη εγγονή του

Φρίκη στο Βόλο: Παππούς κατηγορείται ότι βίαζε την 11χρονη εγγονή του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση ότι παππούς ασελγούσε σε βάρος την ανήλικης εγγονής του.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, η υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα μετά από 3 και πλέον μήνες από την φερόμενη τέλεση της φρικιαστικής πράξης.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου έχει ασκήσει σχετική δίωξη μετά τις καταγγελίες που φέρονται να έκαναν οι γονείς αλλά και το ίδιο το παιδί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Παρασκευή (2/6/2017) από εισαγγελικές πηγές, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, για αποπλάνηση ανήλικου παιδιού κάτω των 12 ετών τετελεσμένη και σε απόπειρα και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εναντίον ενός 70χρονου από το Βόλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την καταγγελία φέρεται να έκανε στις αστυνομικές αρχές τον Μάρτιο η μητέρα του κοριτσιού και η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών και να ασκήσει δίωξη.

Με την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα γίνει η εισαγγελική πρόταση και θα εκδοθεί το βούλευμα για τις κατηγορίες με τις οποίες θα παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο ή όχι ο 70χρονος παππούς, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές.

Από την πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζεται πως ο 70χρονος είναι αθώος, πως οι καταγγελίες είναι μυθεύματα του κοριτσιού και των γονέων του, με τους οποίους ο παππούς βρίσκεται σε αντιδικία.

Σημειώνεται πως η 11χρονη είναι εγγονή του 70χρονου από τον γιό και τη νύφη του.

Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχίατρο, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την πλευρά του κατηγορουμένου, δεν υπάρχουν ευρήματα. Ο 70χρονος έχει απολογηθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης, ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σχετικές ειδήσεις