ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ομολογία 23χρονου Ρομά στο Μενίδι: «Εγώ πυροβόλησα το βράδυ της Πέμπτης»

Ομολογία 23χρονου Ρομά στο Μενίδι: «Εγώ πυροβόλησα το βράδυ της Πέμπτης»

Ένας 23χρονος Ρομά, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (10/06/2017), ομολόγησε ότι πυροβόλησε - με καραμπίνα όμως - το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (08/06/2017), όταν και έχασε τη ζωή του, από αδέσποτη σφαίρα, ο 11χρονος μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έξω από το σπίτι του νεαρού έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, αλλά όχι κάποιο όπλο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι του 23χρονου έγινε γλέντι την Πέμπτη, επειδή αφέθηκαν ελεύθερα, με εντολή εισαγγελέα, δύο συγγενικά του πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Το πρωί, εκτός από τον 23χρονο, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα, και έτσι συνολικά οι συλλήψεις έχουν φτάσει τις έξι, ενώ οι προσαγωγές τις τριάντα τέσσερις.

Περίπου πενήντα αστυνομικοί συνεχίζουν να πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου βρίσκεται το 6ο Δημοτικό Σχολείο και ειδικά στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά, ενώ όλη περιοχή ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή.

Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αισιοδοξούν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταφέρουν να «δέσουν» την υπόθεση και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Το όπλο, σύμφωνα με τους επιτελείς της Ασφάλειας Αττικής, είναι καθοριστικό να βρεθεί, καθώς είναι απαραίτητο στην βαλλιστική έρευνα που γίνεται στη βολίδα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του παιδιού και την σύγκριση με τους κάλυκες που βρέθηκαν σε οικόπεδο του οικισμού, στην ευρύτερη περιοχή του σχολείου, όπου συνέβη η τραγωδία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο

Οργή από κατοίκους που απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους

Την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, η οργή κατοίκων και γονέων για τον θάνατο του μικρού Μάριου ξεχειλίζει.

Μετά την κηδεία του μικρού Μάριου που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου δάσκαλοι και γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όπου σημειώθηκε η τραγωδία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο ενώ δεν έλειψαν και οι φραστικές επιθέσεις κατά του δημάρχου ενώ απείλησαν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους!

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο που ακολουθούν:

Σπαραγμός στην κηδεία του 11χρονου Μάριου

Στις 11 το πρωί του Σαββάτου, συγγενείς, συμμαθητές και κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν στην Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μενίδι για να αποχαιρετήσουν τον μικρό τους άγγελο που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει.

11

Το κλίμα κατά την εξόδιο ακολουθία ήταν βαρύ... πρόσωπα βουβά, γεμάτα πόνο και στα χείλη όλων ένα «γιατί».

Σχετικές ειδήσεις