ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος στο Παγκράτι: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς

Τρόμος στο Παγκράτι: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου (11/11), στην ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από ενημέρωση για πυροβολισμούς στην περιοχή του Πακρατίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άνδρες πυροβολήθηκαν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Υμηττού.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, εν ζωή

Στο σημείο αποκλείστηκε έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αξιωματικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.

Οι τραυματίες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο νοικιασμένο μέσα στο οποίο οι άγνωστοι δράστες τους πυροβόλησαν στις 09:35 το βράδυ στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Βρυάξιδος.

Ο οδηγός κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι τον συμβολή Υμηττού και Ευτυχίδου από όπου παρελήφθησαν λίγο αργότερα από ασθενοφόρα. Οι δράστες διέφυγαν πιθανότατα πεζή προς το άλσος Παγκρατίου.

Ο ένας από τα θύματα φέρει τραύμα στο στήθος και ο άλλος στο πόδι και νοσηλεύονται στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση .

4285069

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν βρει κάλυκες, ενώ εξετάζουν παράλληλα μία μαρτυρία που αναφέρει ότι οι δράστες της αιματηρής επίθεση ήταν τέσσερις.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια Αττικής, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.

Πηγή φωτογραφιών: eusokinissi