ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΟΚ στο Βόλο: Νεαρός φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει ανήλικη, που μετά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

ΣΟΚ στο Βόλο: Νεαρός φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει ανήλικη, που μετά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Μια συνταρακτική υπόθεση με θύμα μια ανήλικη μαθήτρια Λυκείου και «πρωταγωνιστή» έναν ενήλικα άνδρα από τον Αλμυρό, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί η συμμετοχή του στα αδικήματα της απόπειρας βιασμού και της απόπειρας αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσαν στο Α.Τ. Αλμυρού η μητέρα και η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2018, η ανήλικη γνωρίστηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 χρόνων, που πιθανόν με ψεύτικα στοιχεία, ενδεχομένως και άλλη φωτογραφία, μετά από επικοινωνία και ανταλλαγή μηνυμάτων, την έπεισε να συναντηθούν.

Η συνάντηση φαίνεται ότι έγινε, ο άνδρας φέρεται να προσπάθησε να βιάσει το κορίτσι, ενώ η ανήλικη στη συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πίνοντας χάπια.

Τελικά οι γονείς της την πρόλαβαν, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε και πήρε εξιτήριο, ενώ με τη μητέρα της κατέθεσαν μήνυση κατά του άνδρα, που φέρεται να ευθύνεται.

Τη μήνυση εξέτασε ο εισαγγελέας και την Παρασκευή (11/5) την παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ζητώντας να γίνει προκαταρκτική εξέταση, μέσω της οποίας θα διερευνηθεί η συμμετοχή του άνδρα στην πράξη απόπειρας βιασμού (που προκύπτει από ιατροδικαστική εξέταση) και της απόπειρας αυτοκτονίας της κοπέλας.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία συστήνει στους ανήλικους χρήστες να προσέχουν ποιους κάνουν φίλους στα social media, διότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρησιμοποιούν ψεύτικες φωτογραφίες και ταυτότητες με σκοπό να παραπλανήσουν και, δυστυχώς τα περιστατικά που ανήλικα παιδιά και όχι μόνο παρασύρονται από αγνώστους είναι πολλά.

Σχετικές ειδήσεις