ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ραγδαίες εξελίξεις: Ομολόγησε ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό

Ραγδαίες εξελίξεις: Ομολόγησε ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο άνθρωπος που φέρεται να σκότωσε τον φαρμακοποιό στο Ψυχικό.

Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα

Οικονομικές διαφορές ήταν το κίνητρο για την ανθρωποκτονία του 57χρονου φαρμακοποιού, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ του σπιτιού του στο Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν εργολάβο κατασκευαστή, σύμφωνα με τον ANT1, ο οποίος είχε δανειστεί χρήματα από τον φαρμακοποιό, τα οποία όμως δεν του τα επέστρεφε, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια και να του κατασχεθεί το σπίτι.

Φαίνεται πως αυτή ήταν η αιτία που όπλισε το χέρι του 51χρονου.

Ο 51χρονος συνεχίζεται να εξετάζεται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

4544262

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 57χρονος φαρμακοποιός είχε δεχθεί πυροβολισμούς το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στον 57χρονο φαρμακοποιό. Μόλις είδε το αυτοκίνητο του να βγαίνει από το γκαράζ πολυώροφης πολυκατοικίας, πήγε κοντά του και τον πυροβόλησε.

Μετά την πρώτη βολή, το θύμα βγήκε απο το όχημα και σωριάστηκε στο έδαφος και τότε ο δράστης του έριξε κι άλλες δυο φορές. Συνολικά το θύμα είχε δεχτεί τρεις σφαίρες στο κεφάλι, το στήθος και την πλάτη