Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Θα σε κάψουμε ζωντανό» - Θρίλερ με την αρπαγή επιχειρηματία από ένοπλους στα Πατήσια

Newsbomb

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε το βράδυ της Πέμπτης (16/03) ένας επιχειρηματίας Τρεις ένοπλοι του έστησαν καρτέρι κάτω από το σπίτι του στα ΠατήσιαΤον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και τον απείλησαν πως θα το κάψουν ζωντανό – Τον οδήγησαν στην επιχείρησή του στον Άλιμο και κράτησαν ομήρους δύο υπαλλήλους.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια τριών αδίκαστων ληστών έζησε το βράδυ της Πέμπτης (16/03/2017) ένας επιχειρηματίας ιδιοκτήτης φοροτεχνικού γραφείου.

Ήταν λίγο μετά τις 20:00 όταν ο 41χρονος επιχειρηματίας έμπαινε στο σπίτι του στα Πατήσια.

epixeirimatias4 1

Τρία άτομα κρατώντας καλάσνικοφ και πιστόλια τον οδήγησαν στο εσωτερικό της οικίας του. Εκεί απαίτησαν να τους δώσει χρήματα. Ωστόσο, όταν διαπίστωσαν πως δεν υπάρχουν χρήματα στο σπίτι του επιχειρηματία, αφού τον χτύπησαν, τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό απειλώντας τον ότι θα τον κάψουν ζωντανό.

Οι δράστες οδήγησαν τον επιχειρηματία με το αυτοκίνητό του και με ένα άλλο όχημα των κακοποιών στα γραφεία της επιχείρησής του στον Άλιμο.

epixeirimatias5 1 copy

Εκεί οι δράστες ακινητοποίησαν τον φύλακα και μια υπάλληλο εταιρείας. Στη συνέχεια άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν περίπου 120.000 ευρώ.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr περισσότερες φωτογραφίες

Το θρίλερ όμως δεν τελειώνει εδώ. Ο κακοποιοί πήραν ομήρους τον επιχειρηματία και τους δύο υπαλλήλους και κατευθύνθηκαν με ένα τζιπ της εταιρείας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε όλη τη διαδρομή τους ακολουθούσε κι ένα άλλο όχημα. Πήγαν στην οδό Σεβαστείας στη συνοικία Ειρήνης, σε κάποια στιγμή τους απελευθέρωσαν, ενώ στη συνέχεια οι δράστες έκαψαν τα δύο αυτοκίνητα, στη Ριζούπολη, και εξαφανίστηκαν

«Πρόκειται για σκληρούς και ιδιαίτερα βίαιους κακοποιούς. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για τη γνωστή συμμορία που "χτυπάει" χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων», τόνιζε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ), ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, από αστυνομικές πηγές, οι τρεις κακοποιοί μιλούσαν σπαστά ελληνικά και η πρώτη εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι πρόκειται περί αλλοδαπών.