ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δεν αποφυλακίζεται ο «ψευτογιατρός» - Παραμένει στη φυλακή λόγω του «μαύρου χρήματος»

Ψευτογιατρός
Στον «ψευτογιατρό» επιβλήθηκε και δεύτερη προφυλάκιση για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» και έτσι δεν θα αποφυλακιστεί
Ευδοκία Μύτιλη

Στον «ψευτογιατρό» επιβλήθηκε και δεύτερη προφυλάκιση για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» και έτσι δεν θα αποφυλακιστεί

Δεύτερη προφυλάκιση επιβλήθηκε στον «ψευτογιατρό» που απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, για δεύτερη υπόθεση που αφορά σε νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ο 48χρονος Dr Kontos μετά την επιβολή δεύτερης προφυλάκισης, δεν θα αποφυλακιστεί στις 16 Δεκεμβρίου, όπως αναμενόταν αφού έληγε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης που του είχε επιβληθεί για το βασικό σκέλος της υπόθεσης που εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Σημειώνεται, ότι δικάζεται ήδη για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας «ασθενών» του.

Ο «ψευτογιατρός» απολογήθηκε για το αδίκημα του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα που τον παρέπεμψε σε δίκη για την πρώτη δικογραφία, κατάφερε να αποσπάσει ποσό 838.175 ευρώ από τα θύματά του, ενώ συνολικά κατηγορείται για ξέπλυμα περίπου 10 εκατ. ευρώ

Ο «ψευτογιατρός» επρόκειτο να αποφυλακιστεί την ερχόμενη Πέμπτη εφόσον το Δικαστήριο δεν είχε εκδώσει απόφαση σχετικά με την καταδίκη του ή μη, αλλά μετά την δεύτερη προφυλάκιση που του επιβλήθηκε, η προσωρινή του κράτηση παρατάθηκε για 12 ακόμη μήνες, διάστημα στο οποίο θα έχει εκδοθεί και η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Άγις Κυνηγόπουλος

Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»

Η Φάρμα: «Έσπασε» ο Ψωμιάδης – «Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου...» (vid)