ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ευελπίδων: Θερμή υποδοχή στον Ηλία Κασιδιάρη από οπαδούς του

Ευελπίδων: Θερμή υποδοχή στον Ηλία Κασιδιάρη από οπαδούς του
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Συνθήματα από οπαδούς του Ηλία Κασιδιάρη στην Ευλπίδων

Με συνθήματα και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι οπαδοί του Ηλία Κασιδιάρη τον καταδικασμένο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οπου μετήχθη για να δικαστεί ως κατηγορούμενος στο Γαπ Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

«Ηλία θυμήσου είμαστε μαζί σου», «ο λαός απαιτεί ο Ηλίας στη Βουλή» φώναζαν οι οπαδοί του καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη. «Παρών» στη δικαστική αίθουσα ήταν και ο Παναγιώτης Ηλιοπουλος, που έχει αποφυλακιστεί με όρους και είναι επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση μαζί και με τον Νίκο Μιχαλολιάκο για δημόσια υποκίνηση ρατσιστικού μίσους, μετά τις τοποθετήσεις τους στην Βουλή τον Μάρτιο του 2018 κατά των μειονοτικών βουλευτών για τους οποίους οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν πως είναι «πράκτορες της Τουρκίας» καθώς έχουν «τουρκική συνείδηση».

Στο βήμα του μάρτυρα έχει ανεβεί αυτή την ώρα ο Παναγιώτης Δημητράς, ο οποίος έχει υποβάλλει και τη σχετικήμήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα «Έλληνες» του Δημήτρη Μιχάκη κατέθεσε προσφυγή κατά του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη. Στην προσφυγή ζητείται να αναγνωριστεί το δικό του κόμμα ως δικαιούχος του ονόματος «Έλληνες» και να αφαιρεθεί η ονομασία από το κόμμα που ίδρυσε ο Κασιδιάρης. Η απόφαση της Ολομέλειας του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου επί του θέματος θα εκδοθεί αύριο.

Σχετικές ειδήσεις

Εκλογές 2023: Υπέβαλλε δήλωση συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη

Με τους «Έλληνες» κατεβαίνει στις εκλογές ο Κασιδιάρης

Εκλογές 2023 - Καρατζαφέρης: Κασιδιάρης και Κανελλόπουλος προσπαθούν να βρουν μια φόρμουλα