ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου: Ομολόγησε η αδελφή της

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου: Ομολόγησε η αδελφή της

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίη Μπακογιώργου. 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίη Μπακογιώργου, που βλέπουν σταδιακά το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη αδελφή του θύματος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της αδερφής της, υποστηρίζοντας ότι το έκανε, επειδή τη μισούσε. Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς επικαλέστηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, αυτή η μονομερής ομολογία δε φέρεται να συνάδει με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Στον αντίποδα, οι άλλες δυο κατηγορούμενες, μητερα και σπιτονοικοκυρά αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία με την τελευταία να υποστηρίζει ότι λάτρευε το θύμα και δεν την έβλαψε. Η μητέρα του θύματος δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή με το ειδεχθές έγκλημα.

Θυμίζουμε ότι σήμερα Δευτέρα οδηγήθηκαν στη φυλακή η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της άτυχης Φαίης, μετά απολογία τους. Σε βάρος της 66χρονης σπιτονοικυράς, της 64χρονης μητέρας και της 23χρονης αδελφής της Φαίης Μπακαγιώργου είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.

Έρευνα και για δεύτερο φόνο

Παράλληλα με την υπόθεση της Φαίης, οι αρχές ερευνούν και τον θάνατο μιας ηλικιωμένης που ζούσε στο ίδιο σπίτι με την αδικοχαμένη 23χρονη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, σύμφωνα με τα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής μέσα από τη δικογραφία, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε νοσηλευθεί με ακριβώς ίδια τραύματα με εκείνα που είχε εκείνη την περίοδο (Απρίλιος 2021) και η Φαίη.

Μάλιστα τον Απρίλιο του 2021 η Φαίη μαζί με την ηλικιωμένη γυναίκα είχαν νοσηλευθεί μαζί στο νοσοκομείο φέροντας το ίδιο τραύμα. Το αποτέλεσμα είναι οι αρχές να κοιτάζουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας και στην περίπτωση της ηλικιωμένης γυναίκας, που οποία πέθανε τον Μάιο του 2021.

Ψάχνοντας για πιθανό συνεργό

Την ίδια ώρα οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εάν οι τρεις γυναίκες είχαν και συνεργό. Κι αυτό που καλούνται να λύσουν είναι ποιος μετέφερε τη σορό της Φαίης από το σπίτι στο σημείο που εντοπίστηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επίκεντρο έχει μπει ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει σχέσεις με τη σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου.

Σχετικές ειδήσεις