ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία έλαβε ο 55χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα για ένα κοντοσούβλι

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία έλαβε ο 55χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα για ένα κοντοσούβλι

Ο κατηγορούμενος για την επίθεση με μαχαίρι σε θαμώνα ουζερί στη Θεσσαλονίκη παραδόθηκε στις δικαστικές Αρχές την Τρίτη 12 Μαρτίου

Προθεσμία για την Παρασκευή 15 Μαρτίου ζήτησε και έλαβε από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί, ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε ουζερί στη Μενεμένη στις αρχές του Μάρτη.

Ο 55χρονος με καταγωγή από την Αλβανία την Τρίτη 12 Μαρτίου παρουσιάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των δικαστικών Αρχών. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος υποστηρίζει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ φέρεται να έχει ήδη επικοινωνήσει με το θύμα, που είναι συμπατριώτης του, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του.

Αφορμή για την αιματηρή επίθεση φέρεται να στάθηκε η δυσαρέσκεια του κατηγορούμενου, θαμώνα του μαγαζιού, στο οποίο εργάζεται το θύμα, για μία μερίδα κοντοσούβλι που είχε παραγγείλει.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου 10 ημέρες, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος, πελάτης σε ουζερί, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Μενεμένης διατύπωσε παράπονα για την ποιότητα μίας μερίδας κοντοσούβλι που είχε παραγγείλει και μετά από έντονο διαπληκτισμό με τον 65χρονο μάγειρα, τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο τραυματισμένος, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε, εκτός κινδύνου.