ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο άντρας που μαχαίρωσε μάγειρα για ένα κοντοσούβλι

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο άντρας που μαχαίρωσε μάγειρα για ένα κοντοσούβλι

Ο άνδρας είχε μαχαιρώσει στην κοιλιά τον μάγειρα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης με αφορμή μία μερίδα κοντοσούβλι για την οποία παραπονέθηκε 

Παραδόθηκε στις δικαστικές αρχές ο 52χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν 65χρονο μάγειρα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης στις αρχές του μήνα, μετά από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους, με αφορμή μία μερίδα κοντοσούβλι.

Σε βάρος του 52χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του μετέβη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των δικαστικών αρχών.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του και ο άνδρας κρατείται για να οδηγηθεί αύριο στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες όταν ένα άνδρας, πελάτης του ουζερί, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, παραπονέθηκε για μία μερίδα κοντοσούβλι και διαπληκτίστηκε έντονα με τον αλβανικής καταγωγής μάγειρα, τον οποίο μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για τον δράστη η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.