ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προσήλθε στην Εισαγγελία ο Πάνος Καμμένος

Προσήλθε στην Εισαγγελία ο Πάνος Καμμένος

Στον Εισαγγελέα για κατάθεση προσήλθε τελικά ο Πάνος Καμμένος

Ο κ. Πάνος Καμμένος, πήγε προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση των καταγγελιών του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του.

«Έρχομαι στην Εισαγγελία γιατί χθες βράδυ (σ.σ. Σάββατο 20/12) επικοινώνησε μαζί μου ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης αναφέροντας μου την επιθυμία του εισαγγελέα να καταθέσω. Του εξήγησα ότι έχω κώλυμα, επειδή θα πρέπει να παραλάβω το γιο μου από την Αμερικη και να καταθέσω τη Δευτέρα και το δέχτηκε» είπε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσερχόμενος για κατάθεση

«Σήμερα όμως το πρωί από τους δημοσιογράφους διέρρευσε η δυσαρέσκεια της Εισαγγελίας και με ειδοποίησε η συνήγορος μου Ελένη Τζούλη ότι θα πρέπει να καταθέσω τώρα, αλλιώς ο εισαγγελέας Ντογιάκος λέει ότι θα κλείσει η υπόθεση». είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Καμμένος.

«Παράλληλα, υπήρξε διαρροή ότι το υλικό που είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι μονταρισμένο. Ο κ. Κικίλιας και ο διευθυντής των εγκληματολογικών με ενημερώνουν ότι το υλικό το κρατά ο κ. Ντογιάκος στο συρτάρι του. Αν αληθεύει, πρόκειται για προσπάθεια συγκάλυψης», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι παρότι είχε γίνει γνωστό ότι ο κ. Καμένος θα προσερχόταν τη Δευτέρα, τελικά προσήλθε σήμερα Κυριακή.

Καταθέτει και ο Παύλος Χαϊκάλης

Την ίδια στιγμή, στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας, βρίσκεται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την κατάθεση του φερόμενου ως μεσάζοντα στην απόπειρα χρηματισμού, Γιώργου Αποστολόπουλου.

Οι μάρτυρες καλούνται πάντως να απαντήσουν στα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν μετά την πολύωρη κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση στρέφοντας τα πυρά του στον Παύλο Χαϊκάλη καθώς φέρεται να είπε πως ήταν εκείνος που δήλωσε έτοιμος να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας με αντάλλαγμα «να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα»

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις