ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στην Εισαγγελία ο Παύλος Χαϊκάλης

Στην Εισαγγελία ο Παύλος Χαϊκάλης

Στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας, βρίσκεται αυτή την ώρα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίοςαναμένεται να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την κατάθεση του φερόμενου ως μεσάζοντα στην απόπειρα χρηματισμού, Γιώργου Αποστολόπουλου.

Οι μάρτυρες καλούνται πάντως να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν μετά την πολύωρη κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση στρέφοντας τα πυρά του στον Παύλο Χαϊκάλη καθώς φέρεται να είπε πως ήταν εκείνος που δήλωσε έτοιμος να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας με αντάλλαγμα «να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα». Μάλιστα, ο κ. Αποστολόπουλος, ο οποίος έδωσε εξηγήσεις ως ύποπτος για την διάπραξη του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή, υποστήριξε πως έχει στη διάθεση του αδιάσειστα στοιχεία αφήνοντας υπόνοιες, ότι έχει καταγράψει τις επίμαχες συναντήσεις.

Οι μάρτυρες καλούνται να αντικρούσουν τους ισχυρισμούς Αποστολόπουλου ο οποίος φέρεται να ισχυρίζεται ότι ήταν θέμα ημερών να καταγγείλει στις αρχές τον Παύλο Χαϊκάλη αφού ήταν «ηθικά ευάλωτος και ανέντιμος» . Μάλιστα, εμφανίζεται να λέει πως αυτό που ήθελε με τις ενέργειές του ήταν να καταδείξει τον «ύποπτο» ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο πλευρό του οποίου υπηρέτησε ως σύμβουλος μέχρι την Άνοιξη του 2013.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις