ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Θρίλερ» με τη διαθήκη του γιου του «Mr. Jumbo» τρεις μήνες πριν το φονικό τροχαίο

«Θρίλερ» με τη διαθήκη του γιου του «Mr. Jumbo» τρεις μήνες πριν το φονικό τροχαίο

Εφιαλτικές μνήμες «ξυπνούν» ένα χρόνο μετά το δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο και στοίχισε τη ζωή σε 4 άτομα.

ΤΟ ΠΟΣΟ - «ΜΑΜΟΥΘ» ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΥΠΑΤΙΟΣ ΠΑΤΜΑΝΟΓΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου διεκδικεί από την οικογένεια Βακάκη 2.000.000 ευρώ περίπου κάνοντας εκτενή αναφορά στη διαθήκη μυστήριο του 23χρονου οδηγού της μοιραίας Porsche, συμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιώργος Βακάκης τρεις μήνες πριν το μοιραίο δυστύχημα είχε συντάξει μία ιδιόγραφη διαθήκη. Η διαθήκη συντάχθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2016 και αναφέρει:

«Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου, μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι ευθύνη γι’ αυτό.

Αν πάθω κάτι, τα χρήματα να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πρώτα πάρει η μητέρα μου, την οποία υπεραγαπώ το 1/3 από αυτά.

Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, στην πολυσέλιδη αγωγή του, σχολιάζει ότι στην συγκεκριμένη διαθήκη ο Γιώργος Βακάκης δεν προσδιορίζει ακριβώς τα ποσά που παραχωρεί στους συγγενείς του αναφέροντας επίσης ότι από την ερμηνεία της διαθήκης συνάγεται ότι δεν διατέθηκε όλο το ενεργητικό της κληρονομιάς.

Όπως υποστηρίζει η πλευρά του Υπάτιου Πατμάνογλου, ο Γιώργος Βακάκης άφησε κληρονόμους τους γονείς και τη μία του αδερφή μέσω της διαθήκης, ωστόσο αυτή δεν καλύπτει το σύνολο της περιουσίας του. Οπότε για αυτό το κομμάτι κληρονομείται εξ’ αδιαθέτου από την οικογένειά του, άρα περιλαμβάνεται και η δεύτερη αδερφή του, που δεν υπάρχει στη διαθήκη.

Πρόκειται για τη Σοφία Βακάκη, που έχει ήδη προετοιμαστεί για να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση αυτή ΕΔΩ

Οι διεκδικήσεις της πλευράς Πατμάνογλου

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου που έχασε γυναίκα και παιδί στο φοβερό δυστύχημα, αξιώνει από την οικογένεια Βακάκη, 2.840 ευρώ για τα έξοδα κηδείας, 3.096 ευρώ για τα έξοδα κατασκευής τάφου, 9.000 ευρώ για την καταστροφή του αυτοκινήτου του και αντίστοιχο ποσό για το περιεχόμενο στις βαλίτσες της οικογένειας.

Επιπλέον ζητάει 750.000 ευρώ για ψυχική οδύνη για τον θάνατο της συζύγου του και το ίδιο ποσό για το θάνατο του γιου του. Αξιώνει και 384.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη στέρηση των υπηρεσιών της συζύγου του, τα οποία μάλιστα επιδιώκει να λαμβάνει με μηνιαίες καταβολές, ύψους 800€ από το 2017 μέχρι το 2056.

Το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του, τους επόμενους μήνες.

Η κατάθεση του Mr Jumbo για το τροχαίο δυστύχημα

Ένα μήνα μετά το δυστύχημα ο Απόστολος Βακάκης κατέθεσε στους αστυνομικούς της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στην κατάθεση του είπε ότι έμαθε για τον θάνατο του παιδιού του, 4 ώρες μετά την τραγωδία.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του Γιώργου Βακάκη έμαθε την τραγική είδηση τηλεφωνικά καθώς βρισκόταν στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στην Τουρκία: Έτοιμος για επιστράτευση ο Ερντογάν!

Σχετικές ειδήσεις