ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κρήτη: Ένοχος ξανά ο παππούς για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του

Κρήτη: Ένοχος ξανά ο παππούς για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε ξανά σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου ο 55χρονος Ρουμάνος, ο οποίος παραμονή Χριστουγέννων του 2014 είχε ασελγήσει σε βάρος της ίδιας του της εγγονής, η οποία τότε ήταν μόλις 8 χρόνων.

Πρωτόδικα, ο 55χρονος ο οποίος είχε ομολογήσει την πράξη του ισχυριζόμενος ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών για βιασμό ανηλίκου κάτω των 12 ετών καθώς και για ασέλγεια μεταξύ συγγενών.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος εκτίει ήδη την ποινή του, ενώ το Δικαστήριο στη σημερινή ακροαματική διαδικασία του επέβαλε κάθειρξη 15 ετών μειώνοντας σημαντικά την πρωτόδικη ποινή.

Η υπόθεση, που είχε συγκλονίσει την Κρήτη ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας του παιδιού, καθώς το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του τι είχε συμβεί με τον παππού.

Ο 55χρονος είχε μεταβεί στο Αρκαλοχώρι όπου διαμένει η κόρη του με την οικογένειά της, από τη Νεάπολη Λασιθίου όπου ήταν η μόνιμη κατοικία του, προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί ενώ το ζευγάρι των γονέων βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο, ο φιλοξενούμενος παππούς ασελγούσε σε βάρος της 8χρονης εγγονής του.

Σχετικές ειδήσεις