ΕΡΓΑΣΙΑ

My Market: Σάλος και οργή για έγγραφο προς τους εργαζομένους - Τι απαντά η εταιρεία στο Newsbomb.gr

My Market: Σάλος και οργή για έγγραφο προς τους εργαζομένους - Τι απαντά η εταιρεία στο Newsbomb.gr
Επιβεβαίωσε το γεγονός η εταιρεία

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο η δημοσιοποίηση ανακοίνωσης την οποία υπογράφει η περιφερειακή διευθύντρια καταστημάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «My Market» και η οποία απευθύνεται στους εργαζομένους.

Τα όσα αναφέρονται σε αυτή παραπέμπουν ξεκάθαρα σε εργασιακό Μεσαίωνα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η διευθύντρια ζητά από τους εργαζόμενους να χαμογελούν γιατί έχουν δουλειά κι αυτό, όπως αναφέρει, πρέπει να τους είναι αρκετό από μόνο του!

Η δε αναφορά της σε όσους παίρνουν 300 ευρώ το μήνα είναι πέρα για πέρα εξοργιστική.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση στην παρακάτω gallery:

Eκπρόσωπος της εταιρείας, μιλώντας στο Newsbomb.gr, επιβεβαίωσε το γεγονός, καταδικάζοντάς το, κάνοντας λόγο για «ατυχές περιστατικό», το οποίο και απέδωσε ξεκάθαρα σε πρωτοβουλία της συγκεκριμένης υπαλλήλου, αφού, όπως σημείωσε, «τέτοιες κινήσεις δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της εταιρείας».

Ακολουθεί η επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας για το θέμα:

«Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Καταργείται η αλλαγή ώρας - Δείτε πότε

Σχετικές ειδήσεις