ΕΘΝΙΚΑ

Γιώργος Γεραπετρίτης: Επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν

Γιώργος Γεραπετρίτης: Επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Χακάν Φιντάν.

Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εξωτερικών και ήδη έχει σηκώσει… μανίκια. Ο κ. Γεραπετρίτης είχε αρκετές τηλεφωνικές επαφές με ομολόγους του από το εξωτερικό, με πιο ενδιαφέρουσα αυτή με τον Χακάν Φιντάν.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, συνεχάρη τον κ. Γεραπετρίτη για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ οι δύο υπουργοί συζήτησαν σε φιλικό κλίμα και συμφώνησαν να συναντηθούν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η επικοινωνία ήταν πράγματι αληθινή – καθώς προηγήθηκε η κακόγουστη φάρσα στο Twitter με τον fake λογαριασμό του κ. Γεραπετρίτη.

Νωρίτερα, ο κ. Γεραπετρίτης είχε επικοινωνία και με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Ελί Κοέν. «Οι Υπουργοί επιβεβαίωσαν κοινή βούληση για συνέχιση & περαιτέρω εμβάθυνση των στρατηγικών σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ σε όλους τους τομείς», αναφέρει χαρακτηριστικά το υπουργείο Εξωτερικών στο Twitter.