ΕΘΝΙΚΑ

25η Μαρτίου: Η Naval Group έντυσε φρεγάτα στα γαλανόλευκα για την εθνική μας επέτειο

25η Μαρτίου: Η Naval Group έντυσε φρεγάτα στα γαλανόλευκα για την εθνική μας επέτειο

Ευχές από την εταιρεία που έχει αναλάβει την ναυπήγηση των ελληνικών φρεγατών 

Η Naval Group γιόρτασε την ελληνική εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με μια ιδιαίτερη εικόνα στα γαλανόλευκα και ευχές για τη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονται ακατάπαυστα οι εργασίες για τις ελληνικές φρεγάτες στη Γαλλία, και η Naval Group δίνει ανά τακτικά χρονικά διαστήματα εικόνες στη δημοσιότητα.

Η Naval Group, που είναι ένας σημαντικός γαλλικός βιομηχανικός όμιλος που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή ναυτικής άμυνας έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο X με αφορμή την εθνική μας επέτειο.

Από την αρχή της παρουσίας της στην Ελλάδα το 2008, η Naval Group έχει αναπτύξει μια ισχυρή και μακροχρόνια σχέση με πολλές εταιρείες υψηλής ειδίκευσης στην ελληνική αμυντική βιομηχανία, αλλά και με ερευνητικούς και ακαδημαϊκούς εταίρους. Στο πλαίσιο του προγράμματος Συμμετοχής στην Ελληνική Βιομηχανία του προγράμματος φρεγατών FDI, η γαλλοελληνική σχέση καταδεικνύει καθημερινά το υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων και την ικανότητά της να παρέχει πολύ υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και υπηρεσίες.

Παράλληλα με αυτό το πρόγραμμα, η Naval υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη των μελλοντικών δυνατοτήτων του ελληνικού ναυτικού πολέμου, μέσω έργων R&D, με ελληνικές εταιρείες, πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα.

Η Naval Group είναι ήδη συνεργάτης πολλών κορυφαίων ελληνικών πανεπιστημίων (ΕΜΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ερευνητικό Κέντρο Forth και τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων), συνεργασίες που έχουν ήδη οδηγήσει σε γόνιμες ακαδημαϊκές ανταλλαγές καθώς και διμερή και ευρωπαϊκά έργα όπως το DTHOR για τη παρακολούθηση της δομής κήτους και USSPS για τη θαλάσσια επιτήρηση.