Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΘΝΙΚΑ

Αυτές είναι οι φυλακές υψίστης ασφαλείας όπου κρατούνται οι Έλληνες στρατιωτικοί (pics&vid)

Newsbomb

Δείτε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, όπου κρατούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί ενώ συνεχίζει να εκτυλίσσεται ένα διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

Στις φυλακές όπου βρίσκεται φυλακισμένος και ο αρχηγός του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, κρατούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή (02/03) όταν πέρασαν σε τουρκικό έδαφος, στην περιοχή του Έβρου.

Διαβάστε ΕΔΩ τις εξελίξεις στην υπόθεση

filakes stratiwtikoi3

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον 25χρονο υπολοχαγό Μηχανικού, Άγγελο Μητρετώδης και τον 29χρονο λοχία Μηχανικού, Δημήτρη Κουκλατζή, οι οποίοι υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για φυλακές όπου οι συνθήκες κράτησης τα προηγούμενα χρόνια ήταν ιδιαίτερα σκληρές έως και απάνθρωπες. Πρόσφατα όμως στο κτήριο έγινε ανακαίνιση και πλέον έχει μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι φυλακές είναι σε καλή κατάσταση με τα κελιά να φιλοξενούν ένα ή και τρία άτομα. Οι δύο Έλληνες φέρεται να βρίσκονται στο ίδιο κελί.

filakes stratiwtikoi3

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Ποιος είναι ο άνδρας που παρουσιάστηκε στις Αρχές

Αυτός είναι ο οδηγός που σκόρπισε τον πανικό στην Αθηνών - Λαμίας (pics)