ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητούν νέα γιάφκα-φόβοι για νέο χτύπημα

Αναζητούν  νέα γιάφκα-φόβοι για νέο χτύπημα
Υλικό από τις κάμερες που είναι τοποθετημένες περιμετρικά της εταιρείας...

Υλικό από τις κάμερες που είναι τοποθετημένες περιμετρικά της εταιρείας ταχυμεταφορών στη Νέα Ιωνία, από όπου χθες «έφυγε» το τρομοπακέτο με παραλήπτη το υπουργείο Δικαιοσύνης, εξετάζει η Αντιτρομοκρατική με την ελπίδα ότι θα έχουν καταγράψει τις κινήσεις του φερόμενου διακομιστή της εν λόγω επιστολης.

Πρόκειται για ένα άτομο γύρω στα 30, μελαχρινός και ο οποίος παρουσιάστηκε στην εταιρεία courier ως ασκούμενος δικηγόρος, φορώντας κοστούμι.

Συμφώνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. ο νεαρός φέρεται πως είναι ένας από τους τρεις καταζητούμενους για τη συμμετοχή στους «Πυρήνες».

Επιπλέον, εικάζουν ότι στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας οι αστυνομικοί να ανακαλύψουν και νέα γιάφκα που να βρίσκεται μάλιστα μια ανάσα από την εταιρεία courier.

Οι φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα συνεχώς ενισχύονται, το οποίο θα προέλθει από τα ασύλληπτα μέλη των «Πυρήνων» ενώσω η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό που τώρα αναμένουν στη ΓΑΔΑ είναι η ανάληψη ευθύνης μετά και την επίθεση με τον παγιδευμένο φάκελο στο υπ. Δικαιοσύνης.

Εν τω μεταξύ, ο συγκεκριμένος φάκελος περιείχε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης μαύρης πυρίτιδας (150γρ.) μ ε8 μπαταρίες και είναι ακριβώς της ίδιας σύνθεση με τα συνολικά 14 τρομοπακέτα που είχαν σταλεί επί ελληνικού και ξένου εδάφους.

Διαβάστε επίσης: Παπουτσής: «Δεν έχει εξαρθρωθεί η τρομοκρατία»