ΕΛΛΑΔΑ

Μήνας Μαζικού Μποτιλιαρίσματος

Μήνας Μαζικού Μποτιλιαρίσματος
Δύο ημέρες σχεδόν από τη ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ...

Δύο ημέρες σχεδόν από τη ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Τα μπλε λεωφορεία θα παραμείνουν στα αμαξοστάσια, αύριο, Παρασκευή, Δευτέρα 21 του μηνός και την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 11:00 με 16:30.

Αύριο, Παρασκευή και Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρόλεϊ από τις 11 έως τις 4 το απόγευμα.

Τη Δευτέρα, τη σκυτάλη θα πάρουν και οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό που θα κάνουν στάση εργασίας από τις 12 έως τις 16:00.

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου «χειρόφρενο» θα τραβήξουν ηλεκτρικός και τρόλει από τις 12 έως τις 4 το απόγευμα.

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, με υπομονή πρέπει να οπλιστεί το επιβατικό κοινό καθώς τα ΜΜΜ θα παραμείνουν «δεμένα» στα αμαξοστάσια προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στην 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Αλλά και την τελευταία ημέρα του μήνα, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, άλλη μια στάση από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα θα ταλαιπωρήσει το κοινό.

Εν τω μεταξύ, ουρές έχουν ήδη σχηματιστεί στα εκδοτήρια για την ανταλλαγή των παλαιών εισιτηρίων. Ο ΗΣΑΠ ανακοίνωσε ότι από σήμερα, Πέμπτη, θα λειτουργούν εκδοτήρια για την ανταλλαγή, στους σταθμούς Ομόνοια, Πειραιάς, Αττική και Κηφισιά, καθημερινά από τις 6:30 έως τις 20:30.