ΕΛΛΑΔΑ

Συννεφιές...

Συννεφιές...
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και παροδικές νεφώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού...

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και παροδικές νεφώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα, Σάββατο. Βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνια και τα ηπειρωτικά.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν θα σημειωθούν στην Αττική. Μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας θα σημειωθούν στην Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Χιόνια τη νύχτα στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο. Ωστόσο από το απόγευμα θα υπάρξει βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα αυξηθούν. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.