Σύλλογος από χωριό της Ρόδου προτείνει στον Κλούνεϊ να παντρευτεί εκεί

Σύλλογος από χωριό της Ρόδου προτείνει στον Κλούνεϊ να παντρευτεί εκεί

Μια πρωτότυπη, όσο και εντυπωσιακή ιδέα, είχε η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα», που σίγουρα θα γραφτεί στο ενεργητικό της.

 

Μέσω της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, απευθύνει πρόσκληση προς τον διάσημο ηθοποιό George Clooney, να τελέσει τους γάμους του, στο Παραδείσι.

Ως γνωστόν ο Clooney, τάχθηκε δημοσίως υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Αθήνα, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά και συγκίνηση.

Στην επιστολή του Συλλόγου προς την αμερικανική πρεσβεία, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός – Κοινωνικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Παραδεισίου – Ρόδου – Αγία Μαρίνα, δεν ξεχνά την ευγνωμοσύνη του απέναντι στον George Clooney για την θέση του και την υποστήριξη της Ελλάδος για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα εκεί που ανήκουν.

Τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο και αυτόν και την αρραβωνιαστικιά του, που νομικά επίσης συμβούλεψε και στήριξε τον George Clooney στο θέμα αυτό.
Καλούμε τον George Clooney να τελέσει τους γάμους του στο Παραδείσι Ρόδου, με κουμπάρους όλους τους Παραδεισιώτες. Στο Παραδείσι και μάλιστα στο κέντρο Κουφάς γυρίστηκε μέρος της ταινίας τα Κανόνια του Ναβαρόνε, το κομμάτι του γάμου.

Στο Παραδείσι Ρόδου έχουμε ωραιότατες εκκλησίες, βυζαντινά εκκλησάκια, εξωκλήσια και προπαντός πολύ καλοσυνάτο κόσμο, που θα φρόντιζε να κάνουν το γάμο του George Clooney αξέχαστο.
Η Πρόεδρος
Αναστασία Γεωργιάδη»

Πηγή: dimokratiki.gr