ΕΛΛΑΔΑ

Imabari Seaside Lounge Bar & Resto: Το all day & night meeting point της Κέρκυρας

Imabari Seaside Lounge Bar & Resto: Το all day & night meeting point της Κέρκυρας

Το Imabari Seaside Lounge Bar & Resto άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2014 και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει το meeting point της πόλης.

Φέτος επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά!

Βρίσκεται στην παραλία Φαληράκι που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να κάνει κανείς μπάνιο στην πόλη της Κέρκυρας και θεωρείται από τα καλύτερα σημεία στο νησί για να απολαύσει κανείς την ανατολή ή την δύση δίνοντας στον χώρο μία ξεχωριστή ονειρεμένη ατμόσφαιρα.

To Imabari Seaside Lounge Bar & Resto εκμεταλλευόμενο την μοναδική τοποθεσία με την υπέροχη θέα στο Παλαιό Φρούριο, έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο χώρο με ξαπλώστρες & ομπρέλες και απρόσκοπτη πρόσβαση στην θάλασσα. Επίσης έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για το εστιατόριο αλλά και το bar ώστε οι επισκέπτες όλων των ηλικιών να μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους, τον καφέ τους, ένα ελαφρύ γεύμα αλλά και το δείπνο τους, το ποτό & το cocktail τους.

Με σημεία αναφοράς την Θάλασσα & την Ελλάδα, το μενού του Imabari Seaside Lounge Bar & Resto υπογράφει και επιμελείται ο γνωστός σεφ Αριστοτέλης Μέγκουλας, αγαπητός στο νησί της Κέρκυρας μια και ήδη έχει δώσει το στίγμα του στις γαστρονομικές συνήθειες του τόπου μέσα από την κουζίνα του Pomo d’ Oro.

Το μενού είναι ενα παιχνίδι γεύσεων... ένα παιχνίδι όπου η γη συναντά την θάλασσα, η Μεσόγειος τα κερκυραϊκά προϊόντα, η δυτική την ελληνική κουζίνα. Ολα ξεκινάνε από έναν μπακιρένιο δίσκο που αποκαλύπτει την δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την ιδιαιτερότητα μέσα στην απλότητα ενός ελληνικού πιάτου.

Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, λαχανικά και φρούτα προσεκτικά επιλεγμένα, ψωμί ημέρας, παραδοσιακά προϊόντα της Κέρκυρας, βότανα από την ίδια την κερκυραϊκή γη μάς κάνουν να νιώθουμε ότι είμαστε σπίτι και ετοιμάζουμε το «κολατσιό» ή το οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι!

Η γευστική εμπειρία στο Imabari Seaside Lounge Bar & Resto δεν σταματάει στο φαγητό. Τα cocktails, με την δημιουργική & ποιοτική σφραγίδα του διεθνούς φήμης bartender Αλέξανδρου Γκικόπουλου, έρχονται να συμπληρώσουν το πάζλ της απόλαυσης.

Καλοκαιρινά χρώματα, αέρας Μεσογείου, ελληνικό καλοκαίρι & η ατμόσφαιρα του Imabari Seaside Bar & Resto βρίσκουν την θέση τους μέσα στα signature cocktails. Το κάθε cocktail ξεχωριστό! Όλα όμως έχουν ένα κοινό... οι γεύσεις και οι μυρωδιές των συστατικών διαχωρίζονται και η κάθε γουλιά είναι διαφορετική.

Ρούμι, μαστίχα, σουμάδα, κανέλλα, βανίλλια, ανανάς, mango, πιπέρι είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που θα ανακαλύψετε στα Imabari Cocktails και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά στην αύρα του ελληνικού καλοκαιριού!