ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Ανείπωτη θλίψη για την απώλεια της Νικολέτας

Πύργος: Ανείπωτη θλίψη για την απώλεια της Νικολέτας

Σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή Ντέγιαν Μιλοσέσκι

Πέπλο θρήνου έχει απλωθεί πάνω από την Ηλεία από το βράδυ των Χριστουγέννων, στο άκουσμα του θανάτου της συζύγου γνωστού ποδοσφαιριστή Dejan Miloseski, (έχει αγωνιστεί στον Πανηλειακό στην Παναχαϊκή και σε ευρωπαϊκές ομάδες ενώ ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης εδώ και αρκετά χρόνια στην Ηλεία).

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η άτυχη Νικολέτα-Νικόλ Παπαδοπούλου υπέστη καρδιακό επεισόδιο (πιθανότατα ανακοπή) στο σπίτι της, στο κέντρο του Πύργου περίπου στις 11:00 το βράδυ των Χριστουγέννων και μάλιστα μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο σύζυγος της, την ίδια στιγμή βρισκόταν στην Αμαλιάδα έχοντας επαγγελματική υποχρέωση. Ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για το δυσάρεστο νέο και αμέσως έσπευσε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν την τραγική κατάληψη της συζύγου του.

Η Νικολέτα έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο και ήταν παράδειγμα αξιοπρέπειας και ψυχικού μεγαλείου παραμένοντας χαμογελαστή στα δύσκολα. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα τα νέα ήταν καλά αφού έδειχνε να κερδίζει τη μάχη. Μια μάχη που έδωσε με όλες τις δυνάμεις της. Δυστυχώς όμως η καρδιά της την πρόδωσε.

Η 42χρονη με τον σύζυγό της και τις δυο κόρες τους ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην κοινωνία του Πύργου. Ήταν πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της Dejan στηρίζοντας τις επιλογές του.

Οι κάτοικοι της Ηλείας είναι σοκαρισμένοι από την τραγωδία που χτύπησε τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι και στέκονται δίπλα στον άτυχο ποδοσφαιριστή στις δύσκολες στιγμές.

Με πληροφορίες από: patrisnews.com

Σχετικές ειδήσεις