ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι ενοχλούνται από τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα Μαρτίνη στον Ε.Ε.Σ;

Ποιοι ενοχλούνται από τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα Μαρτίνη στον Ε.Ε.Σ;

Το υπόδικο «σύστημα Μαρτίνη» που κατηγορείται για δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα τεραστίου μεγέθους βγήκε πάλι στην επιφάνεια και έχει αρχίσει να πετάει λάσπη σε όλους όσους αποκάλυψαν το φαγοπότι στον Ερυθρό Σταυρό και στο Ερρίκος Ντυνάν.

Άρχισαν μάλιστα μέσω ιστοσελίδων να κατηγορούν τη νέα διοίκηση του ΕΕΣ που έστειλε όλα τα στοιχεία στη δικαιοσύνη. Για τέτοιο θράσος μιλάμε.Άρχισαν προσωπικές επιθέσεις κατά του νέου προέδρου του Δ.Σ., Αντώνη Αυγερινού, επειδή ο άνθρωπος έκανε το καθήκον του: βοήθησε το έργο των ελεγκτικών μηχανισμών παρέχοντας όλα τα στοιχεία.

Ο ίδιος ο κ. Αντωνίου εξέδωσε ανακοίνωση για αυτά τα ύποπτα δημοσιεύματα και είναι έτοιμος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Αντώνη Αυγερινού:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αθήνα, 12.02.2016

Όπως διαπιστώσαμε, από την 11-2-2016, στην ιστοσελίδα virus.com.gr, έχει αναρτηθεί δημοσίευμα υπογραφόμενο από τον κ. Αιμίλιο Νεγκή, με τίτλο «Κάτι τρέχει στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό».

Προς ενημέρωσή σας, όλα όσα αναφέρονται στο άνω δημοσίευμα είναι ψευδέστατα και συκοφαντικά, αφού δεν έχουν ούτε και την ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) έχει ήδη αποστείλει εξώδικη όχληση τόσο στον διαχειριστή της ιστοσελίδας όσο και στον φερόμενο ως υπογράφοντα το άνω δημοσίευμα, απαιτώντας την απόσυρσή του.

Σας κοινοποιούμε το περιεχόμενο της εξώδικης δήλωσης προκειμένου να λάβετε γνώση.

Ο Ε.Ε.Σ. προτίθεται άμεσα να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα σε βάρος των υπευθύνων για το παραπάνω συκοφαντικό δημοσίευμα, καθώς και κατά όσων επιχειρήσουν την αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του.

Ο Πρόεδρος του Κ.Δ.Σ.
Dr. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
Φαρμακοποιός, Υποστράτηγος ε.α.