ΕΛΛΑΔΑ

Η κατάσταση των δύο γυναικών που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ του Παντελίδη

Η κατάσταση των δύο γυναικών που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ του Παντελίδη

Ακρωτηριασμό υπέστη η μία από τις δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, όπως μετέδωσε το Star.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στον Ευαγγελισμό, ενώ ελαφρύτερα νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο και η δεύτερη.

Η σύγκρουση έγινε στις 08:20 σήμερα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Ο 33χρονος τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Π. Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Σχετικές ειδήσεις