ΕΛΛΑΔΑ

Ωραιόκαστρο: Επεισόδια στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (video)

Ωραιόκαστρο: Επεισόδια στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (video)

Απολυμένοι συμβασιούχοι του τομέα καθαριότητας θέλησαν να εκφράσουν τα παράπονά τους στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου αλλά τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα.

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου χθες βράδυ (19/04) ήταν ιδιαιτέρως επεισοδιακή όταν εισέβαλαν σε αυτή απολυμένοι συμβασιούχοι στον τομέα της καθαριότητας προκειμένου να διαμαρτύρονται για το γεγονός πως δεν έχουν εισπράξει τα δεδουλευμένα τριών μηνών.

Οι απολυμένοι συμβασιούχοι, με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, εξέφρασαν τα παράπονα τους στον δήμαρχο, Αστέριο Γαβότση, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να δέχεται ένα μπουκάλι με νερό στο πρόσωπο.

Ο κ. Γαβότσης, με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης, εξέδωσε σήμερα Τετάρτη ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Αντιλαμβανόμαστε τη δυσχερή θέση την οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους, εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση με σκοπό την εξεύρεση κάποιας βιώσιμης λύσης και απευθύνουμε την ύστατη στιγμή έκκληση προς τα αρμόδια υπουργεία να σκύψουν πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα».

Στην ανακοίνωση του δημάρχου καταδικάζονται τα επεισόδια και συμπληρώνεται πως «παρόμοιες εικόνες δεν έχουν θέση στη σημερινή δημοκρατική κοινωνία μας και οπωσδήποτε δεν συντελούν στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης».

Δείτε βίντεο από την επεισοδιακή συνεδρίαση:

Σχετικές ειδήσεις