ΕΛΛΑΔΑ

Η κυβέρνηση φοβάται την οργή του λαού - Έκλεισε με κάγκελα Μαξίμου και Εθνικό Κήπο

Η κυβέρνηση φοβάται την οργή του λαού - Έκλεισε με κάγκελα Μαξίμου και Εθνικό Κήπο

Για «πόλεμο» με τους έλληνες πολίτες φαίνεται πως ετοιμάζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Κυριολεκτικά τρομοκρατημένη από την οργή του λαού με αφορμή τα αντιλαϊκά μέτρα που σπεύδει να περάσει «άρον άρον» στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι η κυβέρνηση, η οποία οχύρωσε σήμερα το πρωί με εντολή προς την αστυνομία, την είσοδο του Εθνικού Κήπου και τους δρόμους παντού γύρο από το Μαξίμου.

Η «αριστερή» κυβέρνηση φοβούμενη τις σημερινές και αυριανές διαδηλώσεις για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο «τέρας» που σπεύδει να περάσει και εκμεταλλευόμενη το «μαύρο» των ΜΜΕ, έβαλε κάγκελα παντού ώστε να αποφύγει νέα περιστατικά όπως η χθεσινή καταδρομική επιχείρηση 150 μελών του ΠΑΜΕ, που κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο της αστυνομικές δυνάμεις και να φτάσουν έξω από το Μαξίμου.

ethnikos khpos

Ύστερα μάλιστα από τα δρακόντεια μέτρα που επεβλήθησαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, εκδόθηκε και μια ανακοίνωση στην είσοδο του Εθνικού Κήπου στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι στις 6,7 και 8 Μαΐου, «κατόπιν εντολής της Αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές».

Παράλληλα με την οργή που υπάρχει στον λαό και τις μαζικές διαδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, σε κλίμα πόλωσης ξεκινάει στη Βουλή η μάχη του ασφαλιστικού

Σχετικές ειδήσεις