ΣΟΚ στη Μυτιλήνη: Υποχρέωνε τις κόρες του να βλέπουν πορνό πριν ασελγήσει σε βάρος τους

ΣΟΚ στη Μυτιλήνη: Υποχρέωνε τις κόρες του να βλέπουν πορνό πριν ασελγήσει σε βάρος τους

Άφωνη η κοινή γνώμη παρακολουθεί από χθες, Τετάρτη (25/05/2016) το δράμα μιας οικογένειας στην ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Ευεργέτουλα Μυτιλήνης, όπου ο πατέρας ασελγούσε από το 2012 στις δύο από τις τρεις κόρες του, ηλικίας 14 και 16 ετών σήμερα.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2012 τις δύο από τις τρεις κόρες του και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις φρικιαστικές πράξεις του και τηρούσε αρχείο!

Η λεπτομέρεια που σοκάρει είναι ότι ο αδίστακτος 54χρονος πριν ασελγήσει σε βάρος των κοριτσιών, τα υποχρέωνε να παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό με άλλα ανήλικα παιδιά.

Ακόμα μια φρικιαστική λεπτομέρεια για τη δράση του «πατέρα» είναι ότι οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα βρήκαν στο κινητό του εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες ανήλικων παιδιών, αλλά και των ίδιων του των παιδιών την ώρα που κάνει τις ασελγείς πράξεις.

Όπως γράφει το lesvospost.com, χθες, ο συνταξιούχος πρώην στρατιωτικός ΕΠΟΠ ασέλγησε για μια ακόμη φορά σε βάρος της 14χρονης που δεν άντεξε και αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα της.

Η σύζυγος του 54χρονου ενημέρωσε την αστυνομία που συνέλαβε τον συνταξιούχο.

Αρχικά ο συλληφθείς αρνούνταν ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τις κόρες του, ισχυριζόμενος πως όλα αυτά είναι φαντασίες των παιδιών, όμως κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τις αρρωστημένες του πράξεις.

Σε βάρος του συνταξιούχου στρατιωτικού, απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες: ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων.

Ο 54χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού.