ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη τροπή στο θρίλερ της Ελευθερίας Αγραφιώτου…

Απίστευτη τροπή στο θρίλερ της Ελευθερίας Αγραφιώτου…

Ποιος είναι ο μανιακός άνδρας που παγιδεύει σε υπόγεια τα θύματα του και κυκλοφορεί ελεύθερος; - Τι λέει η γυναίκα που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του και είδε στα μάτια του την τρέλα;

Το «Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη φέρνουν στο φως νέες μαρτυρίες που σοκάρουν.

Που εστιάζουν τις έρευνες;

Oι μελετημένες ενέργειες του δολοφόνου της Ελευθερίας Αγραφιώτου, που δείχνουν ότι γνώριζε πολύ καλά το υπόγειο της φρίκης στο Μαρούσι και πιθανότατα τις μετακινήσεις και τα ωράρια της άτυχης γυναίκας, σφίγγουν τον κλοιό των ερευνών στο περιβάλλον της. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας εστιάζουν στο ενδεχόμενο να υπάρχει πρόσωπο – σκιά από το παρελθόν με το οποίο η 69χρονη συνταξιούχος είχε σχέσεις, χωρίς να το γνωρίζουν οι δικοί της άνθρωποι.

Είτε τα κίνητρα του βάρβαρου εγκλήματος ήταν σεξουαλικά είτε όχι, η αγριότητα με την οποία χτυπήθηκε και δολοφονήθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου δείχνει απύθμενο μίσος για το θύμα που δύσκολα θα μπορούσε να εκδηλωθεί από κάποιον εντελώς άγνωστό της. Από τις καταθέσεις που έχουν πάρει οι αστυνομικοί δεν προκύπτει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο η 69χρονη είχε οικονομικές διαφορές, όμως οι αστυνομικοί «σκανάρουν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της σε βάθος πενταετίας πλέον ή και πιο πίσω, προσπαθώντας να εντοπίσουν συναλλαγές της που ίσως κρύβουν το κίνητρο για την άγρια δολοφονία της.

Παρότι οι εκτιμήσεις οδηγούν τις αρχές σε εμπλοκή γνωστού της προσώπου δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είναι ένας άγνωστος μανιακός που είχε δράσει σε βάθος χρόνου στο παρελθόν. Για τον λόγο αυτό, ξεσκονίζουν τους φακέλους ατόμων που έχουν συλληφθεί, καταδικαστεί και αποφυλακιστεί για βιασμούς, απόπειρες βιασμών και ειδεχθείς ανθρωποκτονίες, όχι μόνο στην περιοχή του Αμαρουσίου αλλά και ευρύτερα στα βόρεια προάστια.

Πάντως οι αστυνομικοί πέφτουν συνεχώς σε «τοίχους» οι οποίοι διατηρούν το σκοτάδι γύρω από την υπόθεση – θρίλερ. Αγκάθι αποτελεί το γεγονός ότι μόνο «ορφανά» αποτυπώματα υπάρχουν στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της Αγραφιώτου, και στο τρίτο υπόγειο, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας, 34 μέρες μετά την εξαφάνισή της από το Νέο Ηράκλειο.

Η άρση τηλεφωνικού απόρρητου

Σύμφωνα με πληροφορίες τις κρίσιμες ώρες πριν δολοφονηθεί, ύποπτο χαρακτηρίστηκε ένα τηλεφώνημα που είχε δεχθεί από Ρωσία. Στη συνέχεια αποδείχτηκε πως έγινε από φιλικό της πρόσωπο που βρισκόταν σε ταξίδι. Τα υπόλοιπα πρόσωπα που επικοινώνησαν με την Αγραφιώτου έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά κανένα δεν θεωρείται ύποπτο, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σχετικές ειδήσεις