ΕΛΛΑΔΑ

Πώς συνέβη η τραγωδία με τον 9χρονο στο φαράγγι του Βουραϊκού

Πώς συνέβη η τραγωδία με τον 9χρονο στο φαράγγι του Βουραϊκού

Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις – Πώς ο 9χρονος έπεσε από τη γέφυρα ενώ έκανε πεζοπορία - Το παιδί χάθηκε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια των γονιών του

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 9χρονου Βασίλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (19/06/2016), ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς, τα αδέρφια του και με φίλους στο φαράγγι του Βουραϊκού.

Ήταν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ όταν το αγοράκι εντοπίστηκε νεκρό, κοντά στην περιοχή όπου χάθηκε, στη θέση «Σιφώνι». Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το αγόρι είχε πέσει από γέφυρα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το παιδί χάθηκε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια των γονιών του, ενώ βρίσκονταν σε ένα εξαιρετικά δύσβατο σημείο, μια γέφυρα με πολύ στενό πέρασμα πλάι στη σιδηροδρομική γραμμή του οδοντωτού.

Άμεσα σήμανε «συναγερμός» στις Αρχές με τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας να στήνουν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 9χρονου.

tragodia6

Στο σημείο «Σιφώνι» όπου χάθηκε το παιδί και σε μια ακτίνα περίπου έξι χιλιομέτρων τα σωστικά συνεργεία πραγματοποίησαν εντατικές έρευνες, αναζητώντας το οποιοδήποτε ίχνος θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτό. Δυστυχώς, όμως, οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη, καθώς το άτυχο αγόρι λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρό.

tragodia5

Η μεταφορά της σορού έγινε με συρμό του οδοντωτού που διέθεσε ο ΟΣΕ και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του που έκαναν μαζί του πεζοπορία «μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο».

Πηγή φωτογραφιών: kalavrytanews.com

Σχετικές ειδήσεις