ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο παλιό κτήριο του ANT1

Φωτιά στο παλιό κτήριο του ANT1

Φωτιά ξέσπασε στο παλιό κτίριο του ΑΝΤ1 νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (9/8/2016) που βρίσκεται στο Agora Center στην οδό Κηφισίας με το κανάλι του Αμαρουσίου να μην εκπέμπει σήμα.

Οι καπνοί διακρίνονταν σε μεγάλη απόσταση, ενώ ανησυχία είχε προκληθεί αφού η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε σε χώρο που στεγάζονται οι μετασχηματιστές της ΔΕΗ που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτροδότηση του καναλιού γεγονός που ανάγκασε τους υπευθύνους να δώσουν εντολή να εκκενωθεί το κτήριο για λόγους ασφαλείας.

Στο σημείο έχουν έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες.

Όπως έγινε γνωστό από τη ΔΕΗ, υπήρξε ένα μεγάλο βραχυκύκλωμα, με συνέπεια να κοπεί το σήμα και να προκληθεί ο έντονος καπνός από τις εγκαταστάσεις.

Το συνεργείο της Ηλεκτρικής Εταιρείας ελέγχει την κατάσταση, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για λόγους ασφαλείας καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος από τη φωτιά.

ANAKOINΩΣH ANT1:

Ένα βραχυκύκλωμα μικρής έκτασης στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 είχε σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατά συνέπεια την διακοπή του τηλεοπτικού σήματος του σταθμού. Γίνονται εντατικές προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης για την επαναφορά του σήματος του σταθμού. Η σχετική καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος οφείλεται στις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της ΔΕΗ και της πυροσβεστικής για λόγους ασφαλείας

Σχετικές ειδήσεις