ΕΛΛΑΔΑ

Top Gun στην Τανάγρα - Η αδρεναλίνη στα ύψη στο Athens Flying Week 2016 (pics)

Top Gun στην Τανάγρα - Η αδρεναλίνη στα ύψη στο Athens Flying Week 2016 (pics)
Για ακόμη μία φορά το μεγαλύτερο διεθνές αεροπορικό show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το “Athens Flying Week International AirShow’’ προσέφερε μοναδικές συγκινήσεις σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, το Σαββατοκύριακο από 17 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Και αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο τα μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα που ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους στον «μαγικό» κόσμο των αιθέρων. Φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η πανέμορφη Danielle Hughes, η επονομαζόμενη Wing Walker «χόρεψε» στα φτερά ενός Boeing Stearman εν πτήσει ενώ και o «άνθρωπος Jet», ο εντυπωσιακός Jetman Dubai έκλεψε την παράσταση.

Το πιο θερμό χειροκρότημα των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών κέρδισαν φυσικά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα η Πολεμική Αεροπορία με το ‘’Zeus’’ F-16 demo team, το ΔΑΙΔΑΛΟΣ demo team (T-6), το ελικόπτερο SUPER PUMA, το Mirage 2000-5 και το F-4E AUP Phantom II. Την παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων συμπλήρωσε το Πολεμικό Ναυτικό με τα ελικόπτερα Sea Hawk αλλά και η Αεροπορία Στρατού με τα επιθετικά ελικόπτερα Apache.

Δείτε πάνω, στη photo gallery του Newsbomb.gr, τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, από το αρχείο του “Athens Flying Week International AirShow’’.

Σχετικές ειδήσεις