ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 28χρονο Γιάννη

Εντοπίστηκε ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 28χρονο Γιάννη

Ειδήσεις: Θέμα χρόνου είναι ο εντοπισμός του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τον Γιάννη Παρδάλη στη Νίκαια με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον άτυχο νεαρό αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Η Τροχαία Κορυδαλλού, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, έχει τα πλήρη στοιχεία του ασυνείδητου οδηγού, όπως και τον λόγο για τον οποίο, βρισκόταν στην περιοχή την ημέρα του ατυχήματος. Μάλιστα οι αστυνομικοί είναι σε συναγερμό και κινούνται στα μέρη, όπου συχνάζει, για να τον πιάσουν επ’ αυτοφώρω προκείμενου να τον οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η ταυτότητα του βασικού υπόπτου αποκαλύφθηκε μετά από εκτεταμένες έρευνες της τροχαίας Κορυδαλλού, αλλά και από μια μαρτυρία «φωτιά».

Ο αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγο για αυτοκίνητο ίδιας μάρκας, τύπου και χρώματος με αυτό που προκάλεσε το φρικτό τροχαίο ατύχημα, το οποίο, όπως είπε, είχε εμφανή σημάδια από πρόσκρουση, ακριβώς στο ίδιο σημείο του προφυλακτήρα, όπως συνέβη και με το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον Γιάννη Παρδάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που χτύπησε και εγκατέλειψε τον Γιάννη δεν μένει στην Νίκαια, αλλά έχει στενούς δεσμούς με την περιοχή. Την ημέρα που έγινε το ατύχημα ο δράστης είχε επισκεφτεί το σπίτι της μητέρας του και φεύγοντας για να μπει στη Λεωφόρο, οδήγησε ανάποδα σε ένα μονόδρομο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον 28χρονο, όπως εκτιμά η αστυνομία.

Λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, οι αστυνομικοί δεν αποκλείεται να κατασχέσουν το αυτοκίνητο ως πειστήριο του τροχαίου ατυχήματος και η υπόθεση θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Σχετικές ειδήσεις