ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» (pics)

Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» (pics)

Η χαρά και η αγάπη, αλλά και το πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι Γιορτές, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η μεγάλη αίθουσα του Theoxenia Palace Hotel στην Κηφισιά, που φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», άρχισε να γεμίζει από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (30/11/2016) με τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε όλους όσοι για άλλη μια φορά έδωσαν το «παρών» στο bazaar, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά και στο έργο του Συλλόγου, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωσή του, και τους ευχήθηκε «Καλές Γιορτές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάρπαστο έγινε και φέτος το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2017, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, καθώς και οι πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές -κοσμήματα, στεφάνια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες κ.ά.- που δημιούργησαν με πολλή αγάπη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» εθελόντριες σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»-, ενώ οι προσιτές τιμές σε όλα τα είδη αποτέλεσαν μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες.

Στο φετινό Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα οι: ΑΒΑΞ, ADORABLE ADORNMENTS, ANAPNOE, ANATOL, ASHK, ΒΕΑD ΙΤ, CASA, CHIP & CHIP, COTTON PRINCE, DIAMOND CLUB, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, IORDANIS, KANDARAKIS, KESSARIS, LA FENETRE, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, LOOK @ ME, MARISCHA, ALEMOR, NAKASPAPER, O-LIVE, SADRINE & JO, SERKOS, SUGAR FREE, SUPER CAKES, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, ΧΙΩΝ ΙΚΕ, WINGS και ZERTEO.

Επίσης πολύ όμορφα αντικείμενα, που έγιναν ανάρπαστα από τους επισκέπτες, υπήρχαν στα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ, του ELPIDA YOUTH και στο περίπτερο του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Υπεύθυνες για τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ήταν τα μέλη του Συλλόγου: Τζωρτζίνα Έλληνα, Αλίνα Μινέττα και Μπέκη Στραβελάκη.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» θα είναι ανοιχτό και αύριο, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στο Theoxenia Palace Hotel, Κολοκοτρώνη 34, Κεφαλάρι, Κηφισιά.

Σχετικές ειδήσεις