ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: Προσπαθούσε να ζεσταθεί με μια σόμπα και κάηκε ζωντανός

Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: Προσπαθούσε να ζεσταθεί με μια σόμπα και κάηκε ζωντανός

Ένας άνδρας ηλικίας 85 ετών ανασύρθηκε της πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (11/1) νεκρός, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να επέμβει σε φωτιά που ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Κριμαίας.

Μετά την επιχείρηση κατάσβεσης, οι Πυροσβέστες εντόπισαν τον ηλικιωμένο άνδρα νεκρό, ενώ έφερε εκτεταμένα εγκαύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη φωτιά φέρεται να σώθηκε η σύζυγος του ηλικιωμένου, η οποία βρισκόταν εντός του διαμερίσματος κατά την εκδήλωσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν αργότερα το φως της δημοσιότητας, η 67χρονη γυναίκα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία, γλίτωσε χάρη στην επέμβαση των γειτόνων.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα. Οι δύο ηλικιωμένοι όπως και οι ένοικοι της πολυκατοικίας κοιμόντουσαν όταν ξέσπασε η πυρκαγιά. Μόλις οι γείτονες του ζευγαριού μύρισαν τον καπνό πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι πιο θαρραλέοι μπήκαν πήγαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου και απεγκλώβισαν την 67χρονη η οποία, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχε υποστεί εγκαύματα και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό που είχε εισπνεύσει.

Δεν κατάφεραν, όμως, να κάνουν το σώσουν και τον 85χρονο τον οποίο βρήκαν νεκρό οι 11 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τους γείτονες το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε ανάψει για να ζεσταθεί μια μικρή σόμπα, από την οποία προκλήθηκε η πυρκαγιά πιθανότατα λόγω βραχυκυκλώματος.

Σχετικές ειδήσεις