ΕΛΛΑΔΑ

Πόλα Ρούπα: Έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι της Ηλιούπολης (photos)

Πόλα Ρούπα: Έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι της Ηλιούπολης (photos)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία την Παρασκευή (13/01) φωτογραφίες από τα όπλα και τα χρήματα που κατασχέθηκαν σε οικία στη περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής, όπου συνελήφθη η Πόλα Ρούπα.

Ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε στο σπίτι στην Ηλιούπολη, όπου συνελήφθη τα ξημερώματα της 5ης Ιανουαρίου του 2017, η μέχρι πρότινος Νο 1 καταζητούμενη, Πόλα Ρούπα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., «στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Παναγιώτας Ρούπα και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο πολεμικά τυφέκια, δύο πυροβόλα όπλα - πιστόλια, τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων». Στο σπίτι βρέθηκε και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Επιπλέον στο σπίτι της βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος σημειώσεων που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής, η οποία προσπαθεί να τις αποκωδικοποιήσει, ώστε να εντοπίσει πιθανούς συνεργούς της.

Μάλιστα το ένα από τα πιστόλια είναι αυτό που είχε πάνω της η Πόλα Ρούπα όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

roupa eyrhmata5

Δείτε όλα τα ευρήματα της αστυνομίας στη gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις