ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θήβα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο με το οποίο φέρεται να έκανε κόντρα η Πόρσε (pics+vid)

Τροχαίο Θήβα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο με το οποίο φέρεται να έκανε κόντρα η Πόρσε (pics+vid)

Μια νέα - και πολύ σημαντική - διάσταση που ανατρέπει όλα τα δεδομένα στο τραγικό δυστύχημα της Θήβας, έδωσε ο χαροκαμένος πατέρας.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε σε ένα ακόμα πολυτελές αυτοκίνητο, ένα Audi R8, με το οποίο πιθανώς ο οδηγός της Porsche να έκανε «κόντρες»!

«Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να "πατιόντουσαν" (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου. Με ρώτησε: "Χρειάζεσαι βοήθεια". Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, αν είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Περιέγραψε, μάλιστα, τον άνδρα που σταμάτησε και τον ρώτησε, τον οδηγό του Audi, ως ένα νεαρό παιδί, ψηλό και με ξανθά μαλλιά, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν χρώματος γκρι.

troxaio
audi r8

Ωστόσο, για την ώρα τίποτα δεν είναι βέβαιο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας έχουν ήδη στα χέρια τους το υλικό από όλες τις κάμερες της Εθνικής Οδού και εξετάζουν λεπτομερώς αν εμπλέκεται άλλο όχημα στο φρικτό τροχαίο.

Δείτε το βίντεο με το όχημα να σταματάει στο πάρκινγκ δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο: