ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη - Σοκ στο πανελλήνιο από το πολύνεκρο τροχαίο με θύματα μαθητές (vid)

Θεσσαλονίκη - Σοκ στο πανελλήνιο από το πολύνεκρο τροχαίο με θύματα μαθητές (vid)

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Ευόσμου και όχι μόνο, από τηντραγωδίαπου «γράφτηκε» τα ξημερώματα της Τρίτης (28/03) στην άσφαλτο.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ Η ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΝΕΚΡΟΣ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ - ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ - ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΟΙ

Τέσσερις νέοι άνθρωποι, έχασαν τη ζωή τους κι ένας ακόμα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Τα θύματα, μαθητές του 1ου και του 2ου ΕΠΑΛ της περιοχής επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 17χρονος.

Ήταν περίπου 03:30 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης, όταν ένα ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοίχο γηπέδου.

troxaio thes14

Όπως αναφέρει το voria.gr, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα πέντε παιδιά, ήταν μάρκας Volvo κι έπεσε με ταχύτητα σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια στο τοιχίο του γηπέδου της ακαδημίας του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Άρη, Ντίνου Κούη. Η οδός Αναγεννήσεως, στην οποία εκινείτο το μοιραίο Volvo, είναι ένας δρόμος φαρδύς, δίχως κλίσεις, που θα μπορούσαν, ίσως, να δικαιολογήσουν μία στραβοτιμονιά ή έναν λάθος χειρισμό.

Ερωτηματικό, παραμένει πώς ο 17χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, ενώ άγνωστοι είναι και οι λόγοι της νυχτερινής εξόδου των νεαρών μαθητών και μάλιστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, παραμένουν άγνωστες.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία απεγκλώβισε νεκρά, τέσσερα άτομα.

Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, νεκροί είναι ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ένας ακόμη 19χρονος, όπως επίσης δύο νεαρής ηλικίας άτομα, ενώ ο τραυματίας, ο οποίος διακομίσθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, είναι 17 ετών.

Ενός λεπτού σιγή

Σε βαρύ κλίμα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής σήμερα Τρίτη, στη σκιά του τραγικού τροχαίου.

Η Βουλή τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τεσσάρων παιδιών που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή φωτογραφιών: voria.gr



Σχετικές ειδήσεις