ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Τσώνη: Θρίλερ με τα αίτια θανάτου της ηθοποιού – Ποια είναι τα νέα στοιχεία

Μαίρη Τσώνη: Θρίλερ με τα αίτια θανάτου της ηθοποιού – Ποια είναι τα νέα στοιχεία

«Φως» στα αίτια του θανάτου της πρωταγωνίστριας του «Κυνόδοντα» Μαίρης Τσώνη, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η μόλις 30 ετών Μαίρη Τσώνη βρέθηκε χθες νεκρή σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso», η 30χρονη κάλεσε σε βοήθεια το ΕΚΑΒ λέγοντας «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» και έδωσε μια διεύθυνση στα Εξάρχεια.

Με βάση το ρεπορτάζ της Espresso, την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ ένας έντρομος ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος οδήγησε τους διασώστες στο εσωτερικό του διαμερίσματος λέγοντας ότι η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της. Οι τραυματιοφορείς, σύμφωνα με την εφημερίδα, διαπίστωσαν ότι είχε εκπνεύσει από αίτια που δεν συνάδουν με εγκληματική ενέργεια

Η Μαίρη Τσώνη βρισκόταν στο διαμέρισμα, καθώς βοηθούσε τον ηλικιωμένο στις δουλειές του σπιτιού και στη φροντίδα του.

Είχε γίνει γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου, ενώ ήταν και μέλος του μουσικού συγκροτήματος Μary and The Boy.

Τι αποκάλυψε φίλη της ηθοποιού

Με ανάρτησή της στο facebook φίλη της που τη βρήκε αποκάλυψε εμμέσως ότι η κοπέλα έπασχε από κατάθλιψη.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις βρήκα νεκρή τη διάσημη ηθοποιό Μαίρη Τσώνη σε διαμέρισμα 5ου ορόφου. Συγγνώμη που δεν έφτασα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε είχαμε σώσει. Αισθάνθηκα ένοχη όταν έβλεπα τον Τζέιμς να σου δίνει τις πρώτες βοήθειες. Θα έπρεπε να σε έχω βοηθήσει με την ασθένειά σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική. Και συμφώνησε να συμμετάσχει σε μια ταινία μικρού μήκους που θα σκηνοθετήσω. Ήταν τόσο σεμνή που δέχτηκε να πάρει μέρος σε αυτό που ετοιμάζω
Κυνόδοντας: Κυριολεκτικά μια από τις πιο σημαντικές ταινίες του σύγχρονου σινεμά. (Είχε προταθεί για Όσκαρ - Είχε αποσπάσει βραβείο στο φεστιβάλ των Καννών). Αλλά καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη»

Σχετικές ειδήσεις