ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Κατέβασαν πυροσβέστες από πλοίο στην Κεφαλονιά – Επιστολή διαμαρτυρίας στον Τσίπρα

Απίστευτο: Κατέβασαν πυροσβέστες από πλοίο στην Κεφαλονιά – Επιστολή διαμαρτυρίας στον Τσίπρα

Αναστάτωση προκλήθηκε στο λιμάνι της Κεφαλονιάς το πρωί της Πέμπτης (17/8) όταν κατέβασαν από πλοίο της γραμμής πυροσβέστες οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες έδιναν μάχη με τις φλόγες στο νησί.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών με επιστολή της, ζητάει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την άμεση παρέμβαση του προκειμένου οι πυροσβέστες να μπορέσουν να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά, οι οποίοι είναι αποκλεισμένοι στο λιμάνι.

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΠΥΣΥΠ στην επιστολή της «μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους, που επιχειρούσαν στην Κεφαλονιά και αποδεσμεύτηκαν, ότι οι ίδιοι πηγαίνοντας στο λιμάνι, για να φύγουν από την νήσο της Κεφαλονιάς».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή η εταιρεία «με προκλητικό τρόπο» τους κατέβασε προσβάλλοντας τους από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες.

«Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, ώστε οι συνάδελφοι να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά, διότι η παραμονή τους εκεί επιβαρύνεται με χρήματα -φαγητό διαμονή κλπ - τα οποία όμως δεν τα έχουν και αδυνατούν», καταλήγει η επιστολή.

Σχετικές ειδήσεις