ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα για διακινητές μεταναστών στη Εγνατία Οδό

Τροχαίο ατύχημα για διακινητές μεταναστών στη Εγνατία Οδό

Δυο άτομα που μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους παράνομα τέσσερις μετανάστες από το Πακιστάν, συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ενώ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν έπαθαν τροχαίο ατύχημα.

Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων ήταν ο οδηγός, 16 ετών, και ο άλλος 24 ετών, και οι δύο επίσης από το Πακιστάν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντί να σταματήσει στο σήμα της Τροχαίας, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε. Στο δυτικό κόμβο Ξάνθης, το όχημα βγήκε από την Εγνατία Οδό και κατευθύνθηκε προς την πόλη της Ξάνθης. Ωστόσο, κοντά στη διασταύρωση του Πετροχωρίου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα την ανατροπή του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, ο 16χρονος διακινητής, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς, που τους καταδίωκαν.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο δράστες μετέφεραν, με το παραπάνω όχημα, παράνομα τέσσερις μετανάστες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν ο 24χρονος διακινητής και οι τέσσερις διακινούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Τέσσερις από αυτούς παρέμειναν για νοσηλεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις