ΕΛΛΑΔΑ

Καταμαράν προσέκρουσε στο λιμάνι της Σίφνου – Δύο τραυματίες (pics)

Καταμαράν προσέκρουσε στο λιμάνι της Σίφνου – Δύο τραυματίες (pics)

Δύο επιβάτες τραυματίστηκαν μετά από πρόσκρουση του «Sea Jet 2» στο λιμάνι της Σίφνου, στις 11 το πρωί της Τετάρτης (6/9).

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, στο καταμαράν επέβαιναν 196 άτομα συνολικά. Ο ένας εκ των τραυματιών φέρει εκδορές στο μέτωπο και ο δεύτερος τραυματίστηκε στον αυχένα.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο κέντρο υγείας του νησιού και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο.

Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ενώ στην περιοχή έπνεαν βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 4-5 μποφόρ.

Όλοι οι επιβαίνοντες του πλοίου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στη Σίφνο και πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με άλλα μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το καταμαράν έχει υποστεί μικρό ρήγμα πάνω από την ίσαλο γραμμή στην πλώρη δεξιά. Στελέχη του Λιμενικού αναφέρουν ότι το ρήγμα δεν προκαλεί κίνδυνο για την ασφάλεια του πλοίου, στο οποίο απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

Το δρομολόγιο που εκτελούσε το «Sea Jet 2» ήταν: Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος – Φολέγανδρος – Σαντορίνη – Κατάπολα – Κουφονήσι – Νάξος – Μύκονος- Νάξος – Σαντορίνη – Φολέγανδρος - Μήλος – Σίφνος - Σέριφος – Πειραιάς.

Πηγή φωτογραφιών: miloslife.gr

Σχετικές ειδήσεις